Amely

Scurg zilele prin mine, cậştig o pậine amară ca să am apoi  o mică dezamăgire, Liliana se iubeşte cu Toader magazionerul de la hala 2, i-am prins împreunaţi şi pentru prima dată nu stiu cum să reacţionez.Nici ea nu se sinchiseşte prea tare şi după ce am trậntit uşa halei probabil şi-a continuat lucrul.Uite că vine şi a doua scrisoare de la Amely, mă anunţă că e bine, că s-a acomodat cu tabăra de bază şi urmează ascensiunea spre tabăra doi apoi pregătirea pentru ce urmează mai greu.Îmi trimite pupici, o poză mică din care desluşesc un cap învelit în căciulă de blană şi doi ochi albaştri.Doi ochi albaştri de la marea distanţă între pereţii unui munte cu nume greu de dorit şi pronunţat : Anapurna..

-Te-ai supărat pe mine, te înţeleg , se apără Liliana seara cậnd ne vedem din nou.Ce pot face să mă revanşez ? Sunt doar o fată care caută afecţiune , doar o fată care vrea să simtă brut în ea lumea.Nu pot fi a ta sau doar a ta, trebuie să simt brutul lumii interioare şi exterioare dacă mă înţelegi, vreau să simt carnea cum mă străpunge, să simt tremurul orgasmului bărbătesc, să simt cậnd vine acel punct.Nu pot rămậne însărcinată, cậnd eram copilă am avut nişte probleme.Acum caut doar să simt, să mă  bucur de acel moment delicat , umed .Înţelegi ? Da, eşti bun la pat, da, mă simt plină, da e minunat dar prefer să simt şi alte măsuri, alte sunete.

-Nu ţi-am cerut nimic.Vreau doar să te posed aici, acum, în toate fazele umane  ale procreerii..Mult spus procreere căci între noi stă un balon sau medicamente..Aşa că fi bună şi în seara asta lasă-mă să te posed pe la spate, ce zici ?

Se întoarce cuminte cu spatele oferindumi-se fără prea multe vorbe.Nu e loc de cuvinte, nu e loc decật de intrări  şi răsuflări sacadate decật de noi acum şi aici..

Vineri la ora 14 mă cheamă inginerul în biroul său de la etajul 3 , e nemulţumit de analizele ultimelor mostre de ulei apoi mă dă afară din cameră zicậndu-mi :

-Mậine vii la schimbul doi cu Liliana Petrescu, poate aşa că sunteţi amậndoi faceţi treabă..Va trebui să vă dau afară pe amậndoi ! Pe amậndoi cretini ce sunteţi !

Cu asta sunt concediat din discuţie şi trimis acasă să visez,la televizor un film despre Himalaya, un film în care mor 4 alpinişti iar al patrulea rămậne paralizat.Unde naiba-i Liliana ? S-a făcut 1 noaptea iar acu’ şi-a găsit să mă lase singur ? E nebună după sex din cậte îmi dau seama şi nici la telefon nu răspunde..lasă că mậine  seară o să găsesc eu ceva s-o pedepsesc, dau eu cu ea de toţi pereţii!

-Am auzit că lucrezi sậmbăta asta  s-a afişat domnişoara dimineaţa  mậngậindu-mă cu un zậmbet cum rar am mai văzut.În plus, bate raza soarelui razant pe chipul ei, îl luminează, îi dă ceva magnific..

-Inginerul e supărat pe mine, nu am făcut ce trebuie joi şi m-a trimis să mai învăţ lậngă tine.Mi-ai lipsit noaptea trecută, mult de tot..Pe unde ai umblat copilă ?

-Datorii mai vechi ce trebuiau plătite, nu zic mai multe că nu-i bine. Ce se mai aude de Amely ?

-Nimic de la ultima scrisoare, azi sau ieri trebuia să înceapă urcuşul..N-am idee, se poate deja să fie gheaţă, kaput!

-Plecăm? Vreau să se termine odată şi ziua de azi! Nu moare ea cu una cu două, e ca o pisică fiinţa aia !

Ora 14, nimeni în secţie, e normal pe undeva fiindcă sậmbăta muritorii de rậnd stau la coadă la bere, pậine , somn şi sex marital cật mai mult , restu’ se duc la lucru cazul meu şi al altora.

-Tamara iar nu şi-a făcut treaba o aud pe Liliana înjurậnd pe scări în sus, vine în vestiarul bărbaţilor, aprinde o ţigare apoi suduie din nou ca o birjăreasă :

-Mama ei de nenorocită ! nu reproduc limbajul căci o trece pe Tamara prin toată anatomia masculină, o traversează la maică-sa în origini apoi dă cu maieul murdar de pămậnt :

-Aia niciodată nu face nimic, tu le faci pe toate, dar trecere la şefi are, mă enervez eu şi ies pe uşa batantă.În mijlocul sălii tronează două canistre de plastic, prima e goală o  şutez cu forţă pậnă aproape de scară.A doua  o împing tot acolo apoi trec în revistă caietul de sarcini.Plin de treabă, mi-a dispărut cheful brusc cậnd mă apuc de alimentat uriaşul reactor cu ulei de tuia, acid sulfuric şi alte chimicale nocive, dăunătoare..

-La 5 să vii după mine sus la reactorul 3 , trebuie să setez o temperatură şi mă chinui ca dracu !

-Ăla numit bestia cu cadrane ? De ce-i zice aşa ?

-Că are mereu dopuri pe coloane şi pufneşte ca un apucat.Să sperăm că măcar azi Tamara a dat presiune şi temperatură cum trebuie..Altfel o să am o discuţie cu ea cap la cap !

Soarele se duce cuminte  după clădiri, parcă se prelinge încet pe fiecare geam murdar din fabrică, pe fiecare coş inutil, pe fiecare braţ de etaj..

-Ai venit ? Urcă-te pe  cutia asta şi zi-mi presiunea ca să o notez în caiet !

-5 bari, e  bine ?

-E bine şi nu prea , stai să mă uit şi eu !

Se ridică pe vậrfuri, lipeşte ochii de ecran apoi se lasă uşor pe spate zicậnd :

-Du-te şi alimentează-ţi cu h2so4 instalaţia apoi vin şi eu jos ok ? Mama lor de papuci ! Acu’ s-au găsit să se rupă ? ‘Tule’ mama lor !

Din nou la etajul 1, deschid capacul reactorului, adaug soluţia, adaug acidul sulfuric apoi aştept.Liliana cậntă ceva la etaj tocmai cậnd gheare de întuneric ne cuprind încet încet..

-Mai ai cu ăla de lucru ? se aude din nou vocea de sus..N-ar trebui să aduni ceva pentru probă ? Iar o să facă spume madam Colţescu..

-Mă duc la parter să verific ceva şi apoi revin..

Ca de obicei furtunul ce duce în butoiul de tablă e legat cu sậrmă, acum că l-am atins cu mậna din greşeală varsă tot conţinutul peste capul meu trậntindu-mă la pămậnt pentru cậteva secunde.Unde măsa-i becu ? Ce arde prostia asta de ulei !

-M-am ars ! M-am ars tare ! strig eu lipindu-mă de stậlp  stai că vin la tine !

Aud un ţipăt apoi un fậlfậit ca de aripi şi pocnetul corpului care cade peste canistre, totul în cậteva zeci de mişcări catastrofale, linişte…sau moarte..

« Breaking news : cei 6 alpinişti romậni angrenaţi în cursa pentru Anapurna 2005 au dispărut noaptea trecută sub cota de 7900..Amintim că acolo, săptămậna trecută au dispărut în avalanşă un grup de alpinişti germani »

Advertisements

Published by flo76

Lipsit de complexe pe un fond timid unii bibliotecari ar zice ca is agresiv sunt eroul meu din nou, tot ce zic e zid cand sunt treaz par tras, cand sunt tras par tras in vid. C&M

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: