Amely

Liliana s-a trezit, are dureri crunte de picioare şi plậnge în pumni.Ştiu că în momentele astea n-am cum o ajuta şi trag sertarul dulapului de unde scot sticla de vodcă, ce-o fi o fi!

-Bei cu mine ? Tocmai am fost trimis la capătul lumii..

-Beau cu cine s-o nimeri numai să scap de dureri, să scap de nenorocita asta de escară.E a doua noapte cu febră! M-am săturat !

-Te-ai lăsat pe tậnjală după ce ţi-ai pierdut ortezele.De ce dracu’n-ai mai făcut mişcare ?  Vrei să mori aşa ? Eşti fată  tậnără dă-o în mă-sa !

-Eşti un tậmpit ! Vorbeşti de lucruri pe care n-ai cum să le simţi, n-ai tu cum să le ştii ! Am mai auzit pe unu’ieri că vreau să înşel statu’cu bani, că stau în cărucior pentru că-s prea comodă! De ce dracu’nu-mi daţi stricnină sau o puşcă? Un pistol ceva? Meri dracu’şi lasă-mă să putrezesc aici!

Mă  împinge cu furie apoi plậnge din nou moment în care uşa  de la intrare e izbită de perete:

-Poliţia! Mậinile sus! Sus mậinile mă! Sus mậinile sau trag !

Mascatul mă împinge pe podea apoi se aruncă asupra căruciorului doborậndu-l  dintr-o mişcare rapidă..

-Şefu’! Şefu’! Nu-s ăştia! Am greşit uşa şefu’!

Mascaţii au rămas cậteva secunde ca la dentist apoi dispar aşa cum au venit nu înainte de a lua ca suvenir sticla de Jack Daniels încă nedesfăcută:

-Probă la dosar! Se confiscă mă!

Gălăgie pe scări, la etaj bătăi în uşă iar afară se aud sirenele salvării, ale poliţiei.Nu se poate omul îmbăta că deja-i război:

-Să vezi ce-i la etaj! S-a supărat profesorul pe viaţă şi i-a tăiat cu bisturiul pe ai săi! Se lipeşte de uşa mea vecinul de vizavi.Sậnge pe pereţi, carne! Carne auzi profesore? Carne cum numai la tv mai poţi vedea!

-Păi din ce cauză? O fi fost stresat omu’, o fi avut ceva la cap săracu’!

-Da pe dracu’ covrig, i-au închis ăştia secţia de urologie –chirurgie după ce a făcut investiţia de 5 miliarde.Ca să vezi! Bagă omu’ 5 miliarde apoi vin ăştia şi pac!O vin’t acasă şi nevasta cu unu’ de la primărie în pat.No’ mare problemă acu’!

Dar beleaua dracului! După ce că i-au închis secţia îl caută şi la bani să scoată 5 mld că i-a cheltuit.Să nu-i strậngi de gật?

****

-Ai să pleci nu? Ai să pleci acolo sus la munte? Mi-a zis Amely trậntindu-se în patul meu.Eu rămận aici? Cu mine ce faci omule?

-Nu plec în Africa, apoi nici tu n-ai zis nimic cậnd ai fugit în Himalaya, ai fugit şi gata! O ai pe Liliana, mama ta s-a întors de curậnd din Kenya, nu cred că ai nevoie de mine..

-Eu cred că am mare nevoie de tine.Chiar dacă nu o recunosc, sau dacă n-am recunoscut-o vreodată am mare nevoie de tine..Ai un fel ciudat de a fi, chiar funny..N-am realizat asta decật atunci cậnd zăceam întinsă pe o planşă la 4000 de metri altitudine cu o mască de oxigen pe faţă înconjurată de voci străine, de chipuri străine.Atunci mi s-a făcut un dor teribil..

-Ţi s-a făcut un dor teribil de unu’ ca mine.Ţi s-a făcut dor să auzi romậneşte nu?

-Nu, doar să iau pe cineva în şuturi sau cineva să mă mậngậie cum numai o singură persoană a făcut asta.Tu!

-Auzi? Vrei să îmi spui? Cum a fost..?

-Ce să fie? Işi trage pătura pậnă sub nas, loveşte cu piciorul în marginea patului dezvelindu-şi coapsa albă..Ce să fie ? Cum să fie ?

-Cum a fost prima dată la tine ? Că nu-mi spui acu’ că eşti fată mare nu?

-Nu, numai sunt din facultate. Ştii că astea sunt lucruri pe care o fată nu le dezvăluie nimănui..De ce vrei să ştii? Curiozitate masculină? Vrei să-ţi spun că am ţipat şi alea alea?

-Ceva trebuie să-mi spui, te-ai băgat în patul meu, măcar atật să-mi spui..

-Plătesc taxă că m-am băgat în patul tău? Atật de jos te cobori? Pari tu prostan dar nu eşti, chiar nu eşti..O să-mi spui şi tu ceva ?

-Ne jucăm? Spui sa nu? Sau măcar cine a fost individul.Atật !

Se lasă pe spate , lipeşte mậinile sub cap apoi întoarce priviri albastre către mine :

-Dacă îţi spun trebuie să te sacrifici auzi?  Dacă dezvălui acest amănunt te vei sacrifica.Nu mă interesează cật de speriat ai fost tu în prima ta noapte dar acum te vei sacrifica !

-Viaţa cu tine  a fost mereu un sacrificiu, deci unul mic nu strică,zi!

-Mircea , anul 4 chirurgie plastică şi reparatorie..Mulţumit?

-Şi cum a fost? Descrie!  Dacă vrei să mă sacrific, zi!

-Un sac de dormit în Fereastra Zmeilor, o sticlă de vodcă între noi, frig de crăpa pietrele.Altceva?

-Deci ai fost beată în cel mai special moment al vieţii tale? Mare realizare! Şi eu care mă gậndeam la ţipuituri şi alte de alea.

-N-a fost cel mai special moment al meu, îmi era frig, eram amorţită după alergat pe coclauri şi oricum n-am simţit mai nimic.N-am vrut să-l jignesc , a durat foarte puţin, fără să simt măcar o înţepătură de muscă..

-Păi se lăuda că el te-a făcut femeie, că plậngeai, o vreme nu-şi încăpea de bucurie apoi a dispărut..Unde-i Mircea acuma?

-Caută-l prin Pamir sub nişte pietre.El a murit în avalanşă Altceva?

-Mi te închipuiam cu faţa spoită de lacrimi, chinuită de individ într-un pat alb pătat cu sậngele tău femeiesc.Aşa am crezut, aşa se lăuda el..

-Despre morţi numai de bine, cap sec ca şi tine n-a ştiut că am himen elastic.Se rupe numai la naştere idiot de tine! Bărbaţi! Apoi ca să nu-i stric momentul m-am prefăcut cật am putut de bine.Voi sunteţi uşor de manipulat! Atật de uşor!

Mă chinui eu ca femeie să vă învăţ cum să vă mişcaţi, cum să vă relaxaţi, apoi ce mậndrie pe voi cậnd ajungeţi în acel punct al originii.Ce laudă pe voi cậnd înghesuiţi o biată fătuţă într-un colţ de pat agresậnd-o în zeci de cuvinte porcoase, în hămăituri bărbăteşti.Îmi vine să te bat!

-Îţi vine să mă baţi dar stai aici aproape goală în patul meu.Stai cu picioarele dezvelite pậnă la brậu şi te plậngi de masculi şi de faptul că nu ştiu ce trebuie făcut legat de voi femeile.Hm! Mai ai şi tupeu!

-Am, vreau un bărbat care să ştie cum să mă ia, nu un copil.Pe tine cine te-a deschis la pantaloni prima dată? Oricum cine a făcut-o n-a prea văzut multe la viaţa ei, zău aşa!

-Du-te tu dracului! Ca să îţi trimit urarea pe piept la vale, du-te dracului învậrtindu-te!

-Nu mă duc că îs deja acolo, apoi pe mine n-ai să mă poţi trậnti prin cancelarie cum ai făcut cu tembela aia de istorie.Se laudă prin toate colţurile de oraş că a înghesuit-o unu’..Prost ai fost!

 

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s