pachet-bestseller-carti-de-bucate-set-3-carti

https://www.librex.ro/carti-de-bucate/pachet-bestseller-carti-de-bucate-set-3-carti.html
Pachet Bestseller Carti de Bucate contine cele mai vandute carti de gastronomie:

1. Romaneste. Punct si de la Capat, de Florin Dumitrescu

Renumit pentru pasiunea sa pentru aromele locale, chef Florin Dumitrescu prezintă în noua sa carte o colecție surprinzătoare de peste 60 de rețete românești culese din toată țara și adaptate la vremurile moderne, conform viziunii sale. Fiecare dintre preparatele din carte este prezentat împreună cu povestea sa, iar printre cele mai inedite se numără balmoșul, specific bucătăriilor din Bucovina, storceagul, descoperit în gospodăriile pescarilor, sau laptele de bou, descoperit în Țara Moților în căutarea rețetelor autentic românești.

Cartea este împărțită în patru capitole – Aperitive, Ciorbe, Feluri principale și Deserturi – care se bucură de aprecierea unor importanți chefi care semnează câte un citat pentru fiecare dintre acestea: Gheorghe Vătafu, Cristian Broglia, Henrik Sebok, Richard Hawke. Totodată, prefața primei cărți despre bucătăria românească modernă este semnată de celebrul chef francez Yannick Alleno, unul dintre cele mai importante nume din scena mondială de fine dining și deținător a 3 stele Michelin.

2. In bucataria lui Joseph, de Joseph Hadad

Acesta afirma:

“Nu exista zi de la Dumnezeu sa nu fiu in bucatarie! Iubesc gastronomia de cand ma stiu.

Cele mai vechi si mai dragi amintiri sunt legate de ingrediente, arome, condimente, ierburi aromatice. Respri prin ele…

Aceasta carte va este dedicata voua, cei care-mi impartasiti pasiunea, profesionisti si amatori. Sfatul meu: nu conteaza de cate ori nu iese. Important e sa nu renunti. Fii cel mai bun in ceea ce faci!”

Cartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux. E una dintre cartile de vizita ale lui Chef Joseph Hadad, pe langa restayurantul care-i poarta numele, prestatia de jurat in emisiunea Top Chef sau zecile de retete create de-a lungul anilor. E o parte din viata lui.

Cititorii care vor citi volumul “In bucataria lui Joseph” vor descoperi savoarea si rafinamentul din fiecare dintre ingredinetele pe care Chef Hadad le combina intr-un mod magic.

3. Jamila Cuisine Vol II, de Geanina Staicu Avram

Aceasta carte de bucate contine o serie de retete, mai vechi si mai noi, unele cunoscute si foarte iubite, altele facute in premiera. Sunt retete din toate categoriile, astfel incat veti gasi atat aperitive, cat si feluriprincipale si deserturi. Retetele sunt testate si explicate pas cu pas, fiind insotite de fotografii de calitate si de toate informatiile de care aveti nevoie pentru a pregati si voi cele mai bune si mai gustoase preparate.

Published by flo76

I'M IN LOVE WITH THE BOOKS..IN SPANISH ,ENGLISH, ROMANIAN, GERMAN, ITALIAN.SO ,I'M A VIRTUAL LIBRARY.COME JOIN ME!! YOU FREE TO SHARE THE INFORMATION, I'LL GIVE YOU A BEER!! LOVE YA ALL!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: